18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

İlçe programı bu yıl okulumuzda yapıldı.103. yıl için düzenlenen program Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazmiye SOLMAZ ve İngilizce Öğretmeni Dudu SARAÇ rehberliğinde öğrencilerimizle hazırlandı.İlçemiz Kaymakamı Sayın Yusuf ÖZDEMİR,  Belediye Başkanımız Sayın Murat ÖZALTUN ve protokolün değerli üyeleri, şehit ve gazi yakınlarıile misafirlerin katıldığı program büyük beğeni gördü."KAHRAMANLARIMIZ" temalı resimlerden oluşan sergi alanı gezildikten sonra salonumuzdaki programa geçildi.Programda şehitlerimiz anısına video sunumları,oratoryo ve tiyatro gösterileri yer aldı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "15 Temmuz Kahramanları"şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.Ve program türkü dinletisi ile sona erdi.

20.03.2018 382

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "15 Temmuz Kahramanları"şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.Ve program türkü dinletisi ile sona erdi.Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencilerimizin neler başarabildiklerini bir kez daha gösterdikleri bu özel günde hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduk. Bu toprakları vatan yapan herkesi, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnele selamlıyoruz.

20-03-201820-03-201820-03-201820-03-201820-03-2018