"Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması’’ İlçe birincisi Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

‘’Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması’’ İlçe birincisi Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen Liseler ararası “Haydi Konuş Bakalım” Münazara yarışmasında okulumuz ilçe birincisi olarak Konya'daki yapılacak yarışmalarda ilçemizi temsil etme hakkı kazandı.

Yarışmaya hazırlık aşamasında büyük gayret gösteren Münazara ekibimiz

Şerife ÜNLÜ, Sena DÜZYOL, Havva Betül ÇALIŞKAN ve Dursune Gül GÜNEYTEPE’ye

Edebiyat Öğretmenlerimiz Nazmiye SOLMAZ ve Aysel YALÇIN’a, desteğini esirgemeyen bütün öğretmenlerimize, okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Yarışma sonunda İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Şahin SERT ve Süleyman ÜNAL yarışmaya katılan her iki okulumuza kupalarını takdim etti.

Öğrencilerimize tören sırasında ödülleri okul müdürü ve müdür yardımcısı tarafından verilmiştir.

07.01.2024 140

07-01-2024